انجیرها میوهای خوشمزه هستند که از درختانی به اسم Ficus carica به عمل میآیند. تا به حال بیش از 600 گونه مختلف انجیر در دنیا به ثبت رسیده است که مهمترین آنها انجیر سیاه و زرد هستند. افراد زیادی انجیرها را پرورش میدهند ولی بسیاری از گونههای این میوه به صورت وحشی میرویند. درختان این میوه تقریباً در تمام قسمتهای دنیا وجود دارند اما با این حال دانشمندان اعتقاد دارند آسیای مرکزی زیستگاه بومی انجیر میباشد. یکی از سنتیترین فراوردههایی که با استفاده از این میوه تولید میشود، انجیر خشک است. انجیر خشک تمام خواص انجیر تازه دارد و میتوانند برای ماهها مورد استفاده قرار گیرد. اگر دوست دارید بیشتر با خواص و فواید انجیر خشک آشنا شوید، با ما در ادامه همراه باشید
همان طور که اشاره کردیم، تمام فواید انجیر تازه در انجیر خشک نیز یافت میشود. دانشمندان اعتقاد دارند انجیر خشک حاوی مقادیر قابل توجه مواد تغذیهای، از جمله سطح بالای پروتئین، کربوهیدراتها، کلسیم، ویتامین K، پتاسیم، آهن و منیزیوم است. از نظر فیبر رژیمی، انجیر خشک دارای محتوای بالاتری نسبت به هر میوه دیگری است. 1/2 فنجان از این انجیر، که حدود 9 میوه خشک است، حاوی کمتر از 200 کالری میباشد و تقریباً بدون چربی محسوب میشود. همچنین شما با مصرف این میوه میتوانید از سطح بالایی آنتی اکسیدان و ترکیبات طبیعی بهره ببرید.
فشار خون بالا یکی از خطرناکترین بیماریهای مزمن است چرا که تشخیص آن بسیاری سخت است. متأسفانه این بیماری هیچ گونه نشانهای ندارد و به همین دلیل پزشکان به آن لقب قاتل خاموش را دادهاند. از جمله موادی که میتوانند به کاهش فشار خون کمک کنند، پتاسیم است. این عنصر توانایی گشاد کردن رگها را دارد. گشاد شدن رگها باعث میشود تا قلب برای پمپاژ خون به خود فشار بالاتری بیاورد. این موضوع باعث میشود نا شانس ابتلا به مشکلات قلبی عروقی مانند حملات قلبی، سکته مغزی و تصلب شراین به شدت کاهش پیدا کند.
منبع: آسان طب