جلبکها خانوادهای بزرگ از گیاهان آبزی هستند که یکی از مهمترین اعضای آنها جلبک دریایی میباشد. این گونه معمولاً بسیار بزرگ و قابل دیدن هستند. در بیشتر دریاها و دریاچههای بزرگ مانند کاسپین، این جلبکها یافت میشوند. جلبکهای دریایی در دو نوع سبز و قهوهای دسته بندی میشوند. سبزها را میتوان در قسمتهای کم عمق دید و قهوهای ها نیز در آبهای عمیقتر زندگی میکنند. برای سالها کسی از خواص و ویژگیهای درمانی جلبک اطلاعی نداشت. دانشمندان در قرن اخیر تحقیقات زیادی را در این مورد انجام دادهاند که ما در این مقاله شما را با نتایج برخی از مهمترین آنها آشنا میکنیم.
جلبک دریایی حاوی انواع گستردهای از اجزای ارتقاء دهنده سلامت در مقایسه با اکثریت سایر مواد غذایی گیاهی و حیوانی موجود در زمین است. این ماده یک منبع غنی از مواد معدنی ضروری مانند منیزیم، کلسیم، مس، پتاسیم، سلنیوم، روی، ید و آهن محسوب میشود. علاوه بر این، طیف گستردهای از آنتی اکسیدان های قدرتمند و فیبرهای رژیمی نیز در جلبک دریایی یافت میشود. ویتامینهای موجود در جلبک دریایی ویتامین A، B، C، E و ویتامین K هستند. تحقیقاتی که توسط محققان ژاپنی انجام شده نشان میدهد جلبک دریایی نه تنها دارای چربی کمی است، بلکه حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و تمام اسیدهای آمینه ضروری برای بدن نیز میباشد. شما با کمتر مادهای رو به رو میشود که همچنین طیف گستردهای از مواد ضروری را در خود داشته باشد.
تحقیقات علمی نشان داده است که جلبک دریایی خوراکی اثرات ضد چاقی دارد. ترکیب فوکوکسانین موجود در آن به کاهش میزان تجمع چربیها و به کم کردن وزن کمک میکند. با توجه به توانایی آن برای ترویج اکسیداسیون چربیها، از جلبک دریایی در ساخت قرصهای رژیم غذایی و قرصهای باندینگ معده استفاده میشود. این قرصها باید همیشه پس از مشورت با یک متخصص پزشکی در نظر گرفته شود.
منبع: آسان طب